SALGSSUKSESS FOR HEGE STORHAUG

Hege Storhaug (53) har nå trykket salgssuksess ” ”Islam. Den 11. landeplage” i hele 37.000 eksemplarer. Det betyr at hun har tjent flere millioner på sin bok som hun valgte å produsere og gi ut på eget forlag. En investor bestilte hele 4000 eksemplarer av Storhaug bestselger.

BESTSELGER: Hege Storhaug har solgt 37.000 bøker av sin boksuksess ” Islam. Den 11. landeplage”.

Storhaug forteller til Nettavisen.no at hun knapt trodde det selv da hun mottok henvendelsen. Ifølge Storhaug skal investoren sende ut boken til et stort antall politikere og journalister. Hvem personen er vil ikke Storhaug si noe om. De første bøkene ska allerede være levert.

Boken til Storhaug kom høsten 2015 og har blitt trykket opp i stadig nye opplag. Tidligere har Hegnar.no regnet ut at når utsalgsprisen er på 348 kroner, vil Storhaug sitte igjen med en nettofortjeneste på ca. 150 kr per solgte bok. Det betyr en inntekt på ca. 5,5 millioner kroner når 37.000 bøker er solgt.

Storhaug sier at hun ikke selger for pengenes skyld, og sier dette er den viktigste og beste boken hun har skrevet. Salgssuksessen mener hun skyldes at folk er veldig urolige og bekymret for fremtiden.

– Folk er veldig urolige og bekymret for fremtiden. De opplever at folkevandringen er ute av kontroll, og det gjelder folk fra Rødt til FrP. Vi vet ikke hvem som kommer, annet enn at det er veldig mange unge menn med muslimsk identitet. Folk har for lengst forstått at islam ikke er en vanlig religion, men klarer ikke å sette ord på hva det er som ikke stemmer, sier hun til Finansavisen. Hun sier dagens masseinnvandring er den verste krisen for Norge siden 2. verdenskrig.

Hun er nøye med å understreke at hun står på de frihetsorienterte muslimenes side og at vi ikke må sause sammen alle muslimer i en gryte.

– Våre venner finner du ikke i posisjonene i moskéene. De frihetsorienterte vil leve i et verdslig samfunn, men det er ikke de som har makt og styrer moskeene. Der finner du Islam Net-salafistene, Profeten Ummah-jihadistene og Rabita moské-brorskapet, som alle har samme mål om kalifatet, sier Storhaug til avisen.

 

SALGSSUKSESS: Hege Storhaugs siste bok er trykket i 37.000 eksemplarer.

Hun mener det er galskap å tillate finansiering av moskeer fra utlandet, og kjemper mot statsstøtte til sunni- og sjia-moskene.

Nesten ingen av de store og toneangivende avisene som VG, Aftenposten eller Dagbladet har funnet grunn til å anmelde boken som solgte mest i Norge i fjor. Hun er også blitt motarbeidet av bokhandler-kjedene. Telemarksavisen skrev at flere lokale bokhandlere i Telemark og Vestfold skal ha ønsket besøk av Storhaug for boksignering, men skal ha blitt bedt om å si nei av ledelsen av Ark-kjeden.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.