Skei Grande vil la historikerne avgjøre hva som er skyld i partiets elendige oppslutning

 

KORREKT BIL: I en lysegrønn elbil skal Venstre-leder Trine Skei Grande farte rundt i Norge på jakt etter nye og tapte velgere. Foto: Venstre

Venstre-leder Trine Skei Grande vil ikke si om høsten kan bli hennes siste som leder for partiet. Og hun vil la historikerne å avgjøre hva som har tatt partiet under sperregrensen.
På over 90 prosent av målingene det siste halve året, har Venstre ligget under sperregrensen på fire prosent. På den siste meningsmålingen gjort av DN i juni, fikk Venstre kun 3,6 prosent oppslutning – noe som var lavest av samtlige partier på Stortinget i dag.
Venstre har også lav lojalitet blant sine velgere.
Nå vil partileder Skei Grande avlyse «alt som lukter av sommerferie» for å løfte Venstre over sperregrensen før høstens valg. Hun skal bruke hver eneste dag frem til valget 11. september for å vinne nye velgere og hente tilbake tapte velgere. Med kommunikasjonsrådgiver Mona Lindseth som sjåfør skal Skei Grande farte Norge rundt i en lysegrønn elbil.
Trine Skei Grande overtok ledelsen i Venstre i 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published.