Jensen på Frps landsstyre: -INNVANDRINSGPOLITIKK PÅ FRPS PREMISSER

 

SKAL FORTSETTE: – Frp skal fortette med å kjempe for en enklere hverdag for folk flest,lovet Siv Jensen under helgens landsstyre-møte. Foto:Bjørn Inge Bergestuen/Frp

Partileder Siv Jensen langet ut mot skeptikere som mente Frp ikke var i stand til å regjere og som mente at Frp måtte legge sin innvandringspolitikk i skuffen om de noen gang skulle få makt.  – Nå har vi gjennomført en historisk innstramming det bare er mulig å finne sidestykke i i våre egne forslag i Stortinget opp gjennom historien, sa Frp-leder og finansminister Siv Jensen i en tale til Frps landsstyre lørdag formiddag.
Partilederen understreket at Frp hadde en klar målsetting om mest mulig gjennomslag for viktige Frp-saker i regjeringsplattformen.

– Vi skulle ikke gi oss på innvandringspolitikken, men få gjennomslag for nye innstramminger. Vi skulle videreføre den massive utbyggingen av veier. Helsepolitikken skulle ha som mål å kutte helsekøene og gi mer valgfrihet, de eldre skulle få en bedre hverdag, og ikke minst skulle skatte ned, ikke opp. Resultatet er at vi skal fortsette å levere enda mer Frp-politikk, og jeg gleder meg til den jobben vi skal gjøre sammen fremover, sa hun, til stor applaus fra salen.

Jensen påpekte også at Frp har en jobb å gjøre for å vise mer av bredden i politikken.
– Vi har svar på det som opptar folk i hverdagen og løsninger på fremtidens utfordringer, enten det er i skolen, helsevesenet eller for arbeidsplasser og miljø. Det er ikke tilfeldigheter som gjør at sykehuskøene reduseres og folk får raskere behandling, det er fordi vi har tatt i bruk Frps løsninger med innsatsstyrt finansiering, private krefter og valgfrihet.
Hun forsvaret også partiets miljøpolitikk.
– Frp kommer aldri til å kjempe for miljøtiltak som skaper store problemer i hverdagen til folk flest. Men velgerne skal kunne stemme på oss for en god skole, trygg eldreomsorg, lave skatter og bedre veier – og samtidig være sikre på at de får en god miljøpolitikk på kjøpet, sa hun, og la til:

– Men Norge trenger ikke lytte til Arbeiderpartiets miljøradikale venner i MDG som sier at vi enten må velge mellom arbeidsplasser eller miljø, mellom industri og utslipp, mellom gulrot og pisk. Vi trenger lønnsomme bedrifter for å skifte ut gamle, forurensende maskiner med moderne, miljøvennlig teknologi. Derfor er en god politikk for norske arbeidsplasser også god klimapolitikk. Miljøpolitikk skal ikke måles i hvor mange nye og ekstreme forslag som fremmes, men hva som oppnås av resultater, sa hun.

Hun viste til at prognosene for utslipp av klimagasser i fjor for første gang viste nedgang.
– Den viktigste årsaken er lavere utslipp fra bilene våre. Med Frp i regjering har flere fått mulighet til å kjøpe seg nyere og mer miljøvennlige biler. Det måtte et parti som er glad i bilen og opptatt av bilistene til for å forstå sammenhengene. Vi får til mer med gulrot enn med pisk.

Her kan du se hele Siv jensens tale til landstyret. Video. YouTube/Frp

Leave a Reply

Your email address will not be published.