ISRAELERNE HAR AVVERGET MER ENN 250 TERRORANGREP HITILL I ÅR

Lederen for Shin Bet, som er Israels interne sikkerhetsstyrker, sier organisasjonen har avverget 250 større terrorhandlinger siden nyttår. Shin Bet har tatt i bruk avansert datateknologi for å spore opp «ensomme ulver» blant palestinske terrorister.

 

SHIN BETH: Shin Beth-sjefen Nadav Argaman.

Nadav Argaman, som har ledet Shin Bet siden 2016, sa under et foredrag han holdt for andre vestlige sikkerhetstjenester i Jerusalem onsdag, at Israel har den siste tiden har rettet mye av oppmerksomheten bort fra organiserte terrorgrupper og mot såkalte «enslige ulver» – individer som ikke er knyttet til kjente terrornettverk.

SPEIALSTYRKER: Israels Shin Beth har – sammen med spesialstyrker –  stoppet mer enn 250 planlagte terroraksjoner siden nyttårsskiftet. Foto: IDF

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.