Norwegian valgte easyJet

EASYJET: easyJet, som er Europas nest største lavprisselskap, skal nå samarbeide med Norwegian om salg av sistnevntes langdistanseruter.Foto: Wikipedia Commons

 Norwegian har inngått et samarbeid med lavprisselskapet easyJet. Det britiske selskapet, som er Europas nest største lavprisselskap, skal sørge for at Norwegians langdistanseruter vil være tilgjengelig for salg for easyJets kunder.
Det er easyjets nye bestillingstjeneste «Worldwide by easyJet», som skal selge billetter til Norwegians langdistanseruter.
Norwegian har i dag 13 langdistanseruter fra London/Gatwick – 11 til USA samt ruter til Singapore og Buenos Aires.
I første omgang vil «Worldwide by easyJet kun være tilgjengelig på ruter fra Gatwick, men Norwegian skriver i en pressemelding at tjenesten etter planen også ska bli tilgjengelig fra andre store flyplasser i Europa i nærmeste fremtid.
– Vi ønsker å gi alle muligheten til å fly. Derfor er det en glede å inngå et slikt samarbeid med easyJet. Mange av Norwegians passasjerer har videre forbindelser til våre langdistanseruter, og et initiativ som «Worldwide by easyJet» gir reisende enda flere valgmuligheter til konkurransedyktige priser, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

ALENE: Norwegian er alene blant de store europeiske lavprisselskapene som disponerer langdistanseflyet Boeing 787 /Dreamliner. Nå skal det britiske lavprisselskapet easyJet hjelpe Norwegian med å selge billetter til deres langdistanseruter. Foto: Morten Aasbø/Essensielt

EasyJet har over 800 kortdistanseruter i 31 land i Europa, Midt-Østen og Nord-Afrika. De har foreløpig ikke vist interesse for å starte med langdistanseruter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.