REAGERER PÅ STÅENDE APPLAUS FOR GISKE

 

REAGERER: Trond Giske vendte tilbake til politikken sist helg. Mange reagerer på at han ble mottatt med stående applaus. Foto: Wikipedia Commons

Trond Giske ble mottatt med stående applaus da han returnerte til politikken på et lokalt møte i Orkland Arbeiderparti i i Trøndelag nylig. Nå reagerer flere på at en mann som har oppført seg så respektløst overfor kvinner, skal møtes med slik velvilje.
Også en av varslerne, Sunniva Andreassen, reagerer på den voldsomme hyldesten. Til Dagbladet sier hun at hun synes lite om mottakelsen han fikk.
– Når en mann som har oppført seg såpass respektløst overfor kvinner i en lang årrekke, blir mottatt med stående applaus, viser det at store deler av likestillingspartiet har en lengre vei å gå enn man skulle tro, skriver hun i en SMS til avisen.
Også partiveteranen Grethe Fossum reagerer på at Giske ble «tatt imot som en rockestjerne». Det ar hun lite til overs for.
– Jeg synes det var en veldig bra tale, men at Giske burde ha ventet med å tre fram i offentligheten på den måten. Dette handler ikke om ham, men om dem som er ofre for det han har gjort, og de må føle seg utrolig tråkket på nå, sier hun til Dagbladet.
Men noen i Ap forsvarer også applausen. Blant annet stortingsrepresentant Jorodd Asphjell, som sier at Giske kom hjem til sine egne både som politiker og venn, og at han fortjente applausen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.