LILLE FRODOS STORE FORVANDLING

De syntes han lignet litt på Ringenes Herre-figuren Frodo Lommelun og kalte han Frodo. Den lille gatehunden ble oppdaget av dyrevenner i en landsby i Kroatia i mai i fjor. Det lille kreaturet hadde en lurvete og tjafsete pels – full av skabb. Øynene var nærmest ødelagt av infeksjoner. Han var mager og utsultet.

Dyrevenner tok den lille hvalpen til dyreredderen Klaudija Sigurnjak , som forteller at hun knapt hadde sett noe lignende før. Det var vanskelig å se at dette var en liten hund, forteller hun til kroatiske medier.
Hun bestemte seg raskt for at Frodo skulle reddes. Etter at hun – ved hjelp av mat – hadde opparbeidet tillit hos den lille, utsultede skapningen, begynte hun å se bedringer i Frodos helsetilstand. Loppene og flåtten ble etterhvert borte. Det høyre øyet greide de ikke å redde – der var infeksjonen kommet for langt.
Men Frodo viste seg å være en fighter – han ville leve og etterhvert ble han en vilter krabat som kunne adopteres bort til en god og dyrekjær familie.
– Vi hadde aldri trodd den lille skapningen skulle bli den flotte og vakre krabaten vi ser i dag, konstaterer dyrevennen Klaudia Sigurnjak.

Foto: Imgur

Leave a Reply

Your email address will not be published.