– POLITIET HAR TAPT

GRORUDDALEN: Redaktør Ole Martin Mortvedt i politiets fagblad, Politiforum, mener at politiet nå ser ut til å ha tapt overfor gjengene i Oslos drabantbyer . Her fra Romsås øverst i Groruddalen. Foto: Essensielt

Redaktør Ole Martin Mortvedt i Politiforum, politiets eget fagblad, mener situasjonen i Oslo Øst er en fallitterklæring for Oslos politimester. Mortvedt mener at politiet ser ut til å ha tapt overfor gjengene. Han er også svært kritisk til poliets advarsel til nattravnene på Vestli mot å gå ut å gjøre sin jobb.
«Det er en fallitterklæring fra politiet å gjøre dette. Det selvsagte svaret skulle vært at selvsagt er Natteravnene trygge. Som sammen med den øvrige befolkningen skal kunne føle seg trygge. Politiet skulle ha satt på så mye ressurser, at de kunne gått sammen med Natteravnene» skriver Mortvedt. Og fortsetter:

«De kriminelle gjengene har nå i større grad vunnet frem med sin fremferd og tatt territorier. Maskerte gjenger motiveres når de ser at natteravner og politi kan jages.»

Leave a Reply

Your email address will not be published.