SKEPSISEN MOT BIDEN VOKSER

Amerikanerne blir mer og mer skeptiske til presidents Joe Bidens mentale helse. USAs befolkning er i dag splittet i sitt syn på om USA aldrende president har god nok mental helse til å lede landet på en effektiv måte.

BLANT VENNER: President Joe Biden blant venner på planen foran Det hvite hus. Ute blant amerikanere flest er ikke presidenten like populær. Foto: Det hvite hus

I en meningsmåling utført av Fox News, svarte 49 prosent av de spurte at de var positive til hans mentale helse. 48 prosent var av den motsatte oppfatningen. Denne prosenten har økt noe de siste ukene.
Amerikanerne synes heller ikke Joe Biden er en sterk leder. Kun 45 prosent sa «ja» på det spørsmålet. 53 prosent svarte nei. Det er en stigning på åtte prosentpoeng siden forrige måling.
Biden har fått sterk kritikk for sin håndtering av Afghanistan-krisen. Også den store tilstrømningen av illegale immigranter over den delvis åpne USA/Mexico-grensen, har fått tradisjonelle pro-Biden medier til å stille spørsmål ved presidentens håndtering av oppgavene sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.