«TÅKEPRIS» TIL SYLVI LISTHAUG

 

MISLIKER SYLVI: Norsk kommunikasjonsbransje misliker Sylvi Listhaug. Foto: Justis- og beredskapsdepartementet

PR- og kommunikasjonsbransjen har kåret Sylvi Listhaug til «Årets Tåkeprater». Hun får ”Årets tåkeprat”-pris for påstått dårlig kommunikasjon i tradisjonelle medier. Og Geelnuyden Kiese deler ut ”Årets Tåkelur” – som er prisen for klar tale –  til kommunisten og nyhetssjef i Klassekampen, Mimir Kristjánsson.

Hans Geelnuyden sier til bransjeavisen Kampanje at Listhaug har tatt Trump til Norge. Han synes prisen er helt fortjent og viser til at hun i asylintervjuet med VG er ”usedvanlig tåkete”. Listhaug uttalelse om at det var trygt å sende asylsøkere som kom over Storskog tilbake til Russland, ble ikke likt av journalister og kommunikasjonseksperter.

– Men samtidig går FrPs oppslutning opp hver gang hun har vært i media, så hun kommuniserer i alle fall rett til egne velgere. Listhaug tar Trump til Norge. Hun kommuniserer moralsk og relativt prinsipielt. Presisjonsnivået er hun ikke så opptatt av, sier han.

Mens PR- og mediebransjen gir strykkarater til folkekjære Listhaug, går priser for klar og bramfri tale til Klassekampens nyhetssjef Mímir Kristjánson. Ytterste venstres nye helt får prisen for en kommentar etter at Nasjonalmuseets nye styreleder Linda Bernander Silseth utpekte kunst til «den nye oljen».

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.