DANSK INNVANDRINGSMINISTER SKRYTER AV LISTHAUG

FÅR SKRYT: Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg (t.h.) skryter av Norge og Sylvi Listhaug. Foto: Frp/Bjørn Inge Bergstuen

Den danske innvandringsministeren mener Norge er best og strengest i Europa når det gjelder retur av ulovlige utlendinger. Nylig var innvandringsminister Inger Støjberg på besøk i Norge for å lære, og for å diskutere hvordan Danmark og Norge skal hindre høy innvandring i årene som kommer.
– Skal vi sikre den norske velferdsmodellen, må vi ha en streng nok politikk. Det kommer til å bli 500 millioner flere afrikanere innen 2030, og mange av dem vil vokse opp uten håp om en fremtid. Presset mot Europa vil øke, sier Listhaug.

Hun understreker at noe av det viktigste for å opprettholde tryggheten til folk flest er å sende ut utlendinger som er ulovlig i Norge. Siden Frp kom i regjering har over 25 000 utlendinger uten lovlig opphold blitt returnert.
Og hennes danske kollega er full av lovord om hvordan Listhaug løser problemene med utlendinger uten lovlig opphold i Norge.
– Norge er best og strengest på retur i Europa, sier Inger Støjberg.
Under sitt opphold var hun blant annet på besøk sammen med Listhaug på Trandum utlendingsinternat.

Listhaug og Støjberg er begge veldig tydelige på at de ikke ønsker svenske tilstander i landet sitt. At kriminelle gjenger skal herje i områder og sette til side loven, er ikke aktuelt for dem å akseptere.

– Fremskrittspartiet er garantisten mot svenske tilstander. Derfor må vi holde kontroll på innvandringen. Vi kommer ikke til å lykkes med integreringen om vi ikke har kontroll på hvor mange som kommer til landet vårt, sier Sylvi Listhaug.
Støjberg kunne også fortelle at Danmark har innført tiltak for å hindre hatpredikanter innreise i landet.
– I Danmark har vi innført en hatpredikantliste for å nekte slike predikanter innreise. Personer som kommer til Danmark for å oppfordre til vold mot jøder, homofile eller andre er direkte i strid med danske regler og verdier, sier hun.
Også Sylvi Listhaug vil vurdere noe lignende i Norge.
– Det er fullstendig uforenlig med norske verdier og regler å spre hat og propaganda mot blant annet jøder og homofile slik disse menneskene gjør. Hatpredikanter har ingenting her å gjøre, slår Listhaug fast.
Inger Støjberg (44) tilhører partiet Venstre, som ligger et par hakk til høyre for norske Venstre. På samme måte som Sylvi Listhaug, er hun svært upopulær blant journalister og politikere på venstresiden. Støjberg, som har jobbet som journalist, kommer fra Jylland er blitt kalt «jydernes pitbull». Hun fikk voldsom kritikk i mediene da hun for en tid tilbake uttalte at islamister som oppildner til vold «raskest mulig bør komme seg hjem til de taperlandene hvor deres holdinger deles».
Hun forsvarte uttalelsen med at land som Somalia og Mali figurere høyt på FNs liste over forfeilede stater.

Leave a Reply

Your email address will not be published.