Erlend Wiborg: ADVARER MOT LO-PROPAGANDAEN

ØSTFOLD-KANDIDAT: Erlend Wiborg er kandidat for Østfold Frp. Foto: Frp/ Bergstuen

 

– LO kjemper på mange områder mot sine egne medlemmer, sier FrPs Erlend Wiborg. Nå advarer han mot LO-propagandaen og viser til at Arbeiderpartiet så langt har fått 27,3 millioner kroner i valgstøtte fra LO, og at LO på toppen av dette driver en omfattende valgkamp med egne ressurser mot den sittende regjeringen. Til gjengjeld går Ap til valg på å øke fagforeningsfradraget som LO nyter godt av. Wiborg, som er stortingskandidat fra Østfold Frp,  advarer mot denne hestehandelen.

– Ingen andre partier er i nærheten av å ha like store valgkampressurser som Ap og LO. I 2015 trykket LO hele 500 000 eksemplarer av en brosjyre som skulle fortelle medlemmene «hva de politiske partiene mener i saker som er viktig for deg i din hverdag», men som NRK dokumenterte at var full av usannheter. Dessverre ser vi at historien gjentar seg, og all erfaring viser at sluttfasen av valgkampen kommer til å bli preget av skitten spill, sier Wiborg i en pressemelding.

Han reagerer på at LO allerede nå har sendt ut uriktig propaganda.
– I denne valgkampen har Fagforbundet allerede kjørt en løgnaktig propagandakampanje uten rot i virkeligheten der de påstår at vi vil fjerne 18 600 sykepleiere fra norske kommuner, sier han.

Wiborg mener demokratiet fortjener en redelig valgkamp, og han synes at
LO bør holde seg til kjernevirksomheten.

– Det er ingen tvil om at LO er en stor maktfaktor i det norske samfunnet, men demokratiet fortjener faktisk en redelig valgkamp uten tåkelegging, spill og skitne LO-triks. Jeg skulle ønske at LO dyrket rollen som fagforening istedenfor å eksempelvis kjempe for ubevæpnet politi ute av stand til å bekjempe terror, sier han, og avslutter:

– LO kjemper på mange områder imot sine egne medlemmer. Når LO og Ap tar frem skattesleggen får 36 000 trygdede og 210 000 pensjonister tidenes skattesjokk. Dette er ikke folk flest tjent med, sier Wiborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.