Cranberries-vokalist funnet død på hotellrom

FUNNET DØD: Dolores O`Riordan (1972-2018)

Cranberries-vokalisten Dolores O`Riordan døde plutselig under et besøk i London mandag. Hun ble 46 år gammel. Artisten ble funnet død på et hotellrom, og dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

The Cranberries kom fra Limerick i Irland og fikk sitt internasjonale gjennombrudd på 1990-tallet. De er mest kjent for albumene »Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?» Og «No Need to Argue» fra henholdsvis 1993 og 1994. Det første albumet solgte over 15 millioner eksemplarer. Bandet karakteriseres som alternativrock.
Ved siden av vokalist Dolores O´Riordan bestod bandet av Noel Hogan (gitar),

Mike Hogan (bass) og Fergal Lawler (trommer). Det var hovedsakelig Noel Hogan som skrev gruppens låter. The Cranberries ble ofte sammenlignet med Sinead O`Connor og Siouxsis and the Banshees. Gruppens mest kjente låter er «Linger» og «Zombie».

Leave a Reply

Your email address will not be published.