U2s BONO I ISRAEL

BONO: Bono med israelske fans utenfor Ilka Bar i Tel Aviv. Foto: Facebook

U2s Bono er en av rockverdens rikeste medlemmer. Og det betyr at han også må bruke en del tid på å pleie sine forretningsforbindelser. Og U2s frontman «finds what he´s looking for» i israelsk høgteknologi-selskaper hvor han har investert tungt.
Bono skal blant annet ha investert i det israelske IT-selskapet Meerkat som ble startet av den israelske IT-geniet Roi Tirosh (selskapet het tidligere Yevvo). Han skal også være tungt inne i selskapet Dropbox som har mange store israelske partnere.
Mandag ble han observert sammen med sin kone og isrelske venner på en kjent restaurant i Tel Aviv, og de endte opp på trendy Ilka Bar i Dizengoff-gaten hvor de drakk tequilla og Bono tipset svært generøst. 150 fans ble observert utenfor Ilka Bar da den irske megastjernen trakk seg tilbake til hotellet sammen med sine israelske venner.
U2 har solgt over 150 millioner album. Men så spørs det hvordan platesalget går når “boikott-Israel-og-ingen-andre-bevegelse” oppdager at U2 og Bono i ikke bare holder konserter i Israel, men også investerer store summer «In God´s Country»

Leave a Reply

Your email address will not be published.