NY ISRAELER DREPT PÅ VESTBREDDEN

ETTERLYST: Den 19 år gamle Abed al-Karim etterlyses nå etter et knivdrap på en israeler ved Ariel på Vestbredden.

Det var en 19 år gammel araber med israelsk pass bosatt i Jaffa som mandag drepte en firebarnsfar ved et busskur ved Ariel på Vestbredden. 19-åringen greide å rømme, selv om en IDF-offiser greide å treffe han med en bil like etter angrepet.
19 år gamle Abed al-Karim ble identifisert ved hjelp av overvåkingsvideoer fra stedet. Han har de siste årene kunnet pendle mellom morens bolig i Haifa, farens hus i Nablus og en leilighet i Jaffa sør i Tel Aviv Jaffa-området.
Terroristens offer er blitt identifisert som Itmar Ben-Gal (29) som bodde med sin familie i Har Bracha på Vestbredden.
Overvåkingsbilder fra bussholdeplassen viser at palestinaraberen krysser veien, går0 mot Ben–Gal, drar frem en kniv og stikker offeret tre ganger i brystet. Når den jødiske bosettere prøver å rømme, løper al–Karim etter.
Offeret ble tatt i en ambulanse til Beilinsom-syehuset i Petah Tikvah hvor han døde av knivstikkene.
Ben-Gal er den andre israelerne som blir drept i et terrorangrep på Vestbredden på kort tid. For en snau måned siden ble Raziel Shevach (35) skutt og drept nær Nablus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.