– ERNA SETTER HARDT MOT HARDT

Erna Solberg vil ikke aksepterer at opposisjonspartiene også skal bestemme sammensetningen av regjeringen. Statsministeren vil trolig varsle Stortinget før mistillits-voteringen på tirsdag at regjeringen vil gå av dersom forslaget om mistillit mot justis- og innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) blir vedtatt.
Det er VG som søndag formiddag skriver at Erna Solberg har bestemt seg for å sette hardt mot hardt i forhold til Stortinget. Ifølge VGs opplysninger har KrF-leder Knut Arild Hareide fått den samme beskjeden.

NTB skriver søndag ettermiddag at det i løpet av helgen har vært kontakt mellom statsminister  Erna Solberg og KrF-leder Knut Arild Hareide.

– Jeg kan bekrefte at det har vært samtaler mellom statsministeren og Hareide flere ganger denne helgen, sier kommunikasjonsrådgiver Dag Fedøy i Kristelig Folkeparti til NTB.
Dermed kan det bli regjeringskrise dersom mistillitsforslaget mot Listhaug får flertall. Dermed vil de partiene som feller Listhaug få ansvaret for å danne en ny regjering.
KrF har innkalt sitt landsstyre til telefonmøte mandag, mens stortingsgruppen vil avgjøre spørsmålet om mistillit etterpå.

FACEBOOK: Det var denne facebook-meldingen som Sylvi Listhaug la ut som har skapt sinne på venstresiden. Innlegget er nå fjernet. Foto: Skjermdump Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.