“WHITE NIGHT”-FEIRING I Tel AVIV

STRAND: Også strendne blir tatt i bruk når Tel Aviv arrangere “White Night” med sosiale og festlige arrangementer over hele byen– også på noen av strendene.

Tradisjonen med “White Night”startet kort tid etter at UNESCO erklærte Tel Avivs historiske, urbane område “White City” et Verdensarvområde i juli 2003. Siden da har kommunen Tel Aviv-Yafo markert UNESCOs erklæring hvert år med en rekke White Night (Laila Lavan) feiringer, og i år forventer kommunen at en million mennesker vil delta i en av de mange sosiale og festlige arrangementene i byen.

Arrangementene foregår over hele byen – utendørs, på museer og i lokale nabolag.  Blant noen av høydepunktene er White Night feiringen på Frishman Beach, en konsert med blanding av groove, soul, funk og pop. Rabin Square, hipster nabolaget Florentine, det renoverte området Neve Tzedek, Old Jaffa og Tel Aviv havnen vil alle være en del av feiringen, hvor hvert område vil ha en spesiell atmosfære den kvelden.

Noen av høydepunktene hvert år inkluderer Tel Avivs Bauhaus bygninger på Rothschild og Bialik Streets som lyser opp gjennom hele natten med spesielle spotlights som fremhever unike arkitektoniske elementer; Rabin Square arrangerer hodetelefon-dans og musikkfest.

Og guidede turer arrangert over hele byen, av turistforeningen i Tel Aviv-Yafo.

Oppdaterte detaljer for årets arrangementer vil bli publisert på hjemmesiden til Tel Aviv kommune

Leave a Reply

Your email address will not be published.