Tybring-Gjedde: – BOIKOTT AFTENPOSTEN!

 

BOIKOTT: Christian Tybring-Gjedde oppfordrer til boikott av Aftenposten. Foto: Morten Aasbø/Essensielt

Christian Tybring-Gjedde har sett seg lei på Aftenpostens iherdige forsvar for retten til å utstyre småjenter med hijab. På sin facebook-side fyrer han løs mot den tidligere konservative avisen som nå «ikke forstår verdien av våre sekulære frihetsverdier».

Aftenposten skrev nylig på lederplass at barnehijab ikke burde bli forbudt i barneskoler i Norge. Aftenposten argumenterer med at ikke alle barneskolejenter med hijab er underlagt negativ sosial kontroll. «Noen velger det selv uten at foreldrene ønsker det», heter det på lederplass i Aftenposten.

Kommentaren får Christian Tybring-Gjedde  på krigsstien. Han mener Aftenposten jobber for at vi skal få et segregert norsk samfunn der barnehijab blir normalisert også blant etnisk norske jenter.

Les også: Christian Tybring-Gjedde: Blazerblå antirasist

«Aftenposten nekter å innse hva hijab symboliserer. Avisen er fast bestemt på å skape et segregert samfunn, allerede fra barneskolealder. Et seksualisert samfunn basert på et oss og dem. Et samfunn som skiller de tro fra de vantro og de rene fra de urene. Aftenposten vil ikke gi seg før hijab blir normen i skolen. Et samfunn hvor også de etniske norske vil ikle seg det kvinnediskriminerende plagget i frykt for mobbing og å falle utenfor», skriver han på Facebook.

SEGREGERT: Christian Tybring-Gjedde har sett seg lei på Aftenpostens og mener avisen er  med på å skape et segregert samfunn allerede fra barneskolealder.

Nå oppfordrer han folk til å boikotte Aftenposten og resten av den etablerte pressen. Ifølge Tybring-Gjedde finnes det i dag gode og bedre alternative medier hvor refleksjonen over samfunnsutviklingene er dypere.

Han skriver videre: «La Aftenposten og andre MSM dø i fred. De forstår ikke verdien av våre sekulære frihetsverdier og har utspilt sin rolle».

Tekst: MORTEN AASBØ

Leave a Reply

Your email address will not be published.