Frontfigur for #meetoo er selv anklaget for sex-overgrep

ANKLAGET: #Meetoo-frontfiguren Asia Argento er nå selv anklaget for seksuelle overgrep av en tidligere barneskuespiller. Foto:Wikipedia Commons

En frontfigur for #meetoo-kampanjen , den italienske skuespilleren Asia Argento, skal ifølge New York Times ha betalt en ung tidligere barneskuespiller en sum tilsvarende tre millioner kroner etter at hun ble anklaget for seksuelle overgrep mot ham. Den nåværende rockemusikeren Jimmy Bennett (22) var tidligere kjent som barneskuespiller da overgrepet skjedde.

Bennett anklager Argento for at hun forgrep seg seksuelt på ham underet et opphold i California. Overgrepet skal ha skjedd på et hotellrom da Argento var 37 år og Bennett nettopp var fylt 17 år. Den seksuelle lavalderen i California er 18 år. De to spilte sammen i «The Heart is Deceitful Above All Things».

The New York Times hevder de har en kopi av avtalen som er gjort mellom de tos respektive advokater. Den amerikanske avisen skal også ha en kopi av en «selfie» som viser de to sammen

i en seng.

The New York Times sier de ikke kjenner til identiteten til vedkommende som har sendt materialet, men de skal ha tre kilder som har kjennskap til saken, som kan bekrefte at dokumentene er ekte.

Asia Argento holdt under årets Cannes-festival en følelsesladet tale om sex-trakassering og overgrep i filmbransjen. Argento er blitt en av de mest kjente kvinnene i #metoo-kampanjen etter at hun gikk ut og anklaget filmprodusenten Harvey Weinstein for å ha voldtatt henne på et hotellrom under filmfestivalen i Cannes for 11 år siden. 

BARNESKUESPILLER: Den tidligere barneskuespilleren Jimmy Bennett skal ha fått en sum tilsvarende tre millioner kroner for å holde tett om et sexovergrep begått av Asia Argento da han nettopp hadde fylt 17 år. Foto:Wikipedia Commons

Bennetts anklager mot Argento kom én måned etter at den italienske skuespilleren stod frem med sine anklager mot Weinstein.

Advokaten til Bennett beskriver sex-overgrepet mot Bennett som «seksuell mishandling». Den tidligere barneskuespilleren skal ha slitt psykisk etter episoden med Asia Argento.

Argento var kjæreste med den nylig avdødeTV-kokken Anthony Bourdain som i juni i år ble funnet død på et hotellrom i Frankrike. Han skal ha tatt sitt eget liv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.