Mann siktet for drapet på Miriam Daniela (35)

Politiet har pågrepet en mann i 60-årene og siktet han for drapet på Miriam Daniela Ayers Cea. Kvinnen ble  tirsdag funnet med knivskader utenfor Boots apotek sentralt i Arendal hvor hun jobbet. Hun døde like etterpå. Alt tyder på at det  ikke var noen relasjon mellom siktede og den avdøde. Politiet har ikke mer informasjon om den pågrepne enn at han er bosatt i Arendal. Mannen ble pågrepet torsdag formiddag.

DREPT: Miriam Daniela Ayers Cea var på jobb på apoteket Boots i Arendal sentrum da hun ble drept.

– Politiet har etterforsket saken med full styrke etter at vi fikk melding om hendelsen tirsdag morgen. En mann er nå siktet for drap. Etterforskningen til nå tilsier at han ikke har noen relasjon til den avdøde, sier politiadvokat Vanja Bruvoll i en pressemelding. 

Politiet vil ikke kommentere omstendighetene rundt pågripelsen. 

Politiet utelukker ikke at det kan være en annen gjerningsperson og fortsetter derfor å etterforske saken bredt.

– For politiet er det viktig å formidle at en siktelse i en straffesak ikke nødvendigvis betyr at vedkommende er gjerningsperson. Vi etterforsker fortsatt saken bredt og kan ikke utelukke at det kan være en annen gjerningsperson, sier Bruvoll videre. 

Fungerende stabssjef i Agder politidistrikt, Tore Solberg, sier at Agder politidistrikt fortsatt vil ha økt beredskap. Politiet er bevæpnet.

Ordfører i Arendal, Robert Cornels Nordli (Ap), roser politiet for jobben de har gjort og fortsatt gjør.

– Min opplevelse ar at politiet har jobbet godt og vært med på å trygge innbyggerne i Arendal på en veldig god måte, sier han til VG.

Den pågrepne har nektet å la seg avhøre, og vil bli fremstilt for varetektsfengsling lørdag formiddag. Politiet er kjent med vedkommende fra før. Han ble i 2020 dømt for trusler mot to NAV-ansatte. Han bodde alene i en kommunal bolig i Arendal. Den drept kvinnen kom fra Sverige til Sørlandet for få år tilbake. Hun var gift og bosatt i Grimstad vest for Arendal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.