Pris til folkeølet fra Sagene

PRIS: Sosialistølet fra Sagene vant nylig en pris under ølfestivalen i Hviterussland.

Med folkelige innpakning med rød stjerne og tekst som forteller at ølet er laget av folk som ikke er interessert i å ”tjene raske penger slik de monopolkapitalistiske konkurrentene driver”. Bryggeridirektør Halvard Biyuhaue ved Sagene Bryggeri sier at de setter stor pris på anerkjennelsen fra Minsk-festivalen, men frykter at den hviterussiske prisen skal sette fart i salget her hjemme.
– Vi brygger øl på en gammel oppskrift vi overtok fra Dresden Brauerei i DDR da den gikk over ende i 1989. Vi er overhodet ikke interessert i å øke salget. Vi er ikke ute etter lett-tjente penger eller å begynne å lage industrielt øl. Vi skal fortsatt lage øl for fabrikkjentene og bryggerigutta på Sagene og andre progressive sosialister i nærområdet på Oslo Øst, sier Biyuhaue.

Dette er Essensielts sider for satire. Ikke alt som kommer frem her er korrekt, men husk at sannheten ofte overgår fantasien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.