NYE VEGANPRODUKTER

NYE PRODUKTER: Synnøve Finden kommer nå med veganosteer. Foto: Synnøve Finden

Utvalget av veganprodukter i norske supermarkeder øker stadig i takt med den økende interessen for dyrevennlige valg av mat. Noahs Ark, som utgies av NOAH – for dyrs rettigheter, kan i siste nummer fortelle at høstens dagligvareslipp er full av gode nyheter for de som ønsker å velge dyrevennlig. Stadig følere matprodusenter kommer nå med veganske alternativer. I september kom Synnøve Finden som det første norske meieriet med to veganske oster. De skal være tilgjengelige i Meny, Rema 1000 og i enkelte butikker hos Bunnpris, Spar og Joker,.
COOP lanserer flere nyheter i sin Vegetar Dag-serie – hvor du blant annet finner to forskjellige veganske oster og flere påleggsvarianter.
Også kjøttprodusentene følger opp den økende interessen for dyrevennlige matprodukter: Nortura har lansert sine vegetarianske «Meatish-produkter» og nå kommer også pølseprodusenten Leiv Vidar med veganske pølser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.