Mortensrud i Oslo: Hvalper satt ut for å dø i kulden

REDDET: Tre hundehvalper ble plassert i en eske i en container i 11 kuldegrader. Nå er de hos dyrevenner hos venner av politiet som reddet dem. Foto: Facebook/Oslo politidistrikt

I en pappeske plassert i en container ble tre små hvalper oppdaget sterkt nedkjølte i 11 minusgrader på Mortensrud i Oslo øst nylig. Politiet, som ble tipset av forbipasserende, mener de var satt ut der for at eieren skulle  «bli kvitt dem». Politiet tok dem inn i varmen i patruljebilen, og varslet Falck. Den Falck-ansatte tok dem med hjem i noen dager, og nå har hundene fått nye hjem – hos venner og familier til ansatte i politidistriktet som rykket til noe som kunne ha blitt en dyretragedie.
Politiet la ut saken på Facebook, og nå overøses politiet av godord og sympatierklæringer fra dyrevenner i Oslo.
«Fine, fine politifolk» skriver en av de som har kommentert saken på Facebook.
En av politibetjentene som fant hundene, sier at hele enhet øst har vist et stort engasjement i saken, og de hadde ingen problemer med å få plassert de herreløse hundehvalpene hos dyrevenner som alternativ til en usikker fremtid i en kennel under julerushet.
Krabatene har nå blitt hetende Cocos, Simba og Rambo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.