Sørlandet skal bli Syden for nordlendinger

Mens charterflyene tidligere fraktet solhungrige nordlendinger til Mallorca og andre Syden-destinasjoner, skal de i sommer frakte nordlendinger til Sørlandet. «Syden 2020» heter prosjektet med base i Kristiansand som vil selge all-inclusive»-pakker til nordlendinger.

Regionavisen Fædrelandsvennen forteller at et lokalt event- og turoperatør selskap er initiativtager til opplegget hvor en del lokale hoteller, Kristiansand kommune samt Visit Sørlandet også er involvert.

– Flyet som normalt går fra Tromsø til Mallorca i år stopper i Kristiansand, forteller initiativtager Eivind Lund til Fædrelandsvennen. Mangelen på muligheter til å dra til Syden, er bakgrunnen for det originale reisetilbudet.

Også i Tromsø ser de nå nye muligheter til å frakte sørlendinger til Nord-Norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.