ESPEN TEIGEN: – NORGE FØRST!

 

– NORGE FØRST: Espen Teigen er Frp Nord-Trøndelags førstekandidat.

Sylvi Listhaugs rådgiver og førstemann på Nord-Trøndelag Frps stortingsliste, Espen Teigen, tok en Trump under Frps landsmøte og gjorde Trumps ”America First” om til ”Norge først”.

Teigen holdt et flammende innlegg under temadebatten om innvandring:

– Innvandringsdebatten har tatt store steg de siste årene. Endelig kan vi erklære denne utopien om at alle kulturer er like mye verd og fortjener like mye respekt, død. Og det en gang for alle, sa Teigen under sitt innlegg.

Teigen nevnte SVs Bård Vegar Solhjell , og mente det var en seier for Frp at til og med Solhjell nå hadde annonsert at denne utopien var død.

– Innerst inne vet de på ytterste venstrefløy hvilke konsekvenser innvandringen får for Norge. Men det har ikke alltid vært sånn, sa han.

Han kom inn på andre kulturer og nevnte at alle kulturer er ikke like mye verd. En kultur som kjønnslemlester jenter, som nekter kvinner å gå ut av hjemmet uten å være tildekket, som nekter de stemmerett og ytringsfrihet. Slike kulturer har ingenting i Norge å gjøre, slo Teigen fast.

Teigen mener også asylinstituttet har spilt fullstendig fallitt. Da asylinstituttet ble opprettet var hele grunnlaget at det skulle avhjelpe i midlertidige kriser.

– Men vi står ikke i midlertidig kriser lenger. Syria, derimot , er en slik midlertidig krise. Det var et stabilt land som på et tidspunkt ville bli trygt igjen. Når tryggheten kommer tilbake til Syria, skal flyktningene hjem og bygge opp landet sitt, takket være Frp i regjeringen, uttalte han.

Han nevnte også Afrika, som ifølge prognosene skal vokse med 500 millioner mennesker frem mot 2030.

– Er det virkelig meningen at vi skal ta imot og ta imot uansett hvor mange, uansett om de trenger beskyttelse eller ikke, og uansett hvilke konsekvenser det får for vårt land? Svaret må være nei. Vi i Frp er det eneste partiet som tar dette på alvor. Frp har stått last og brast gjennom eggkasting, hylekor, rasismeanklager og det som verre er, fordi vi setter Norge først, og vil bevare det landet og det velferdssamfunnet som vi har i dag, takket være generasjoner av hard arbeidende folk før oss, sa Teigen

Og han avsluttet med å slå fast at Frp alltid – selv når det ikke har vært populært – har stått for en streng innvandringspolitikk.

– Hver enkelt velger som går inn i valgboden bør spørre seg: Hvem vil du skal vokte Norges grenser. Audun Lysbakken eller Sylvi Listhaug? Jeg tror det er ingen tvil. Folk flest vil ha en streng innvandringspolitikk. Ikke nye hodeløse innvandringseksperimenter, sa Espen Teigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.