ISRAEL: KNIVANGREPENE FORTSETTER

En israelere i 40 årene ble alvorlig skadet da en palestiner gjentatte ganger stakk ham med en kniv inne på et supermarked i den israelske byen Yavneh onsdag. Israelske sikkerhetsstyrker karakteriserer angrepet som et politisk motivert terrorangrep.
Den 19 år gamle palestinske terroristen kommer fra landsbyen Yatta på Vestbredden og var ansatt i supermarkedet. Han ble pågrepet like etter ugjerningen, og sitter nå i avhør.
Offeret ble knivstukket i hodet, halsen og brystet, og ble straks lagt på operasjonsbordet da han ankom Kaplan-sykehuset i Rehovot.
Israelske sikkerhetsstyrker har tatt seg til Yatta-landsbyen og gått gjennom leiligheten hvor 19-åringen bodde. Ifølge den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet var i 19-åringen ikke kjent som en sikkerhetsrisiko.
Israel har de siste månedene opplevd en rekke terrorangrep hvor palestinere angriper tilfeldige sivile med kniv.

NYTT KNIVANGREP: Israel har de siste måneden opplevd en rekke angrep fra palestinere på sivile jøder. Det siste angrepet skjedde i går inne i et supermarked. I byen Yavneh. Drapsforsøket ble fanget på et overvåkningskamera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.