Frp går frem til 16,6 poeng

En meningsmåling gjort for Aftenposten viser at Fremskrittspartiet går frem etter Sylvi Listhaugs mye omtalte studiebesøk i den invandrertette Stockhsolmbydelen Rinkeby. Frp får en oppslutning på 16,6 prosent som er en fremgang på 1,1 prosent. Med hensyn til mandater er det nå et klart borgerlig flertall med 88 mandater mot 81 for de øvrige partiene.
Arbeiderpartiet lekker til begge kanter , og Senterpartiet har den største tilbakegangen.
– Dette er kjempemotiverende. En stor inspirasjon for oss alle sammen til å fortsette den veldig gode valgkampen Fremskrittspartiet har ført, sier Frp-leder Siv Jensen til Aftenposten.
I meningsmålingen for uke 35, utført av Respons analyse for Aftenposten og Bergens Tidende, får Arbeiderpartiet en oppslutning på 26,1 prosent – en tilbakegang på 1,2 prosentpoeng. Høyre har en tilsvarende tilbakegang, og havner på 23,9 prosent. Senterpartiet går tilbake to prosentpoeng og ender på 8,8 prosent. Småpartiene Krf, SV, De Grønne og Venstre ligger alle over sperregrensen på 4 prosent.

KJEMPEMOTIVERENDE: – Dette er kjempemotiverende. En stor inspirasjon for oss alle sammen til å fortsette den veldig gode valgkampen Fremskrittspartiet har ført, sier Frp-leder Siv Jensen til Aftenposten.Foto: Frp/Bjørn Inge Bergestuen

Leave a Reply

Your email address will not be published.