«NYTT PÅ NYTT» MISTER SEERE

MISTER SEERE: Båtd Tufte Johansen er ikke like mosom som sin forgjenger, Jon Almaas, skal vi tro seertallene fra de siste halvåret med humorprogrammet “Nytt på nytt”. Foto: NRK/Anne Liv Ekrott

Humorprogrammet «Nytt på nytt» mister seere. Under høstpremieren nylig hadde programet bare 610.000 seere. Det er hele 225.000 færre seere enn på høstpremieren i fjor. NRK må helt til bake til 2000 for å finne tilsvarende lave seertall for programmet som skiftet programleder i januar i år. Bård Tufte Johansen overtok etter Jon Almaas.
Seertallet for høstpremieren var en halvering fra programmet da Bård Tufte Johansen debuterte som programleder i januar i år, melder bladet Kampanje.
I 2009 – under prgrammets gullalder – hadde «Nytt på nytt” et snitt på 1,3 millioner seere. Nå må trolig det nye teamet arbeide hardt for å komme opp mot et seerantall på én million.
– Heller ikke «Nytt på nytt» er spart for utviklingen i tv-markedet, sier Håkon Lund Sørensen i NRK Analyse til Kampanje.

Han skylder også på VM-kvalifiringskampen mellom Norge og Aserbajdsjan som kolliderte med Nytt på nytt denne fredagskvelden hvor det var høstpremiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.