TRUES ETTER BILDER SAMMEN MED MISS ISRAEL

FARLIG: Et bilde sammen med Miss Israel kan bli sprengstoff i et arabisk land hvor den jødiske staten er hovedfienden. Adar Gandelsman til venstre og Sarah Idan til høyre. Foto: Instagram

Familien til årets Miss Irak har måtte rømme fra landet etter at det ble oppdaget at datteren hadde lagt ut et bilde av seg sammen med Miss Israel på Instagram. Bilde av Miss Irak i bikini gjorde ikke hatet mot familien noe mindre. Nå skal både den unge skjønnheten og nærmete familie leve i USA.

Miss Irak, Sarah Idan, fikk et godt forhold til Miss Israel , Adar Gandelsman, under årets «Miss International Beauty Pageant» i Tokyo. De to kvinnene poserte sammen på flere bilder som begge la ut på Instagram og andre sosiale medier. Hovedbudkspet var »peace & love».
Det har falt mange islamister og jødehatere i Irak tungt for brystet. Spesielt bildet av de to skjønnhetene sammen med titelen «Peace and Love from Miss Iraq and Miss Israel» fikk begeret til å renne over for mange troende i Irak.
Miss Irak viste modighet – eller uvitenhet – da hun la ut felles bilder av seg selv og Miss Israelpå sosiale medier.
Tidligere har skjønnhetsdronninger fra araberland fått hard medfart fordi de er blitt observert på bilder sammen med skjønnhetsdronninger fra fiendelandet Israel. Miss Libanon 2015, Saly Greigte, fikk store problemer på hjemme da det viste seg at hun poserte sammen med flere andre jenter – inkludert Miss Israel Doron Matalon.

SKRYT: Miss Irak fikk skryt av Miss Israel på Instagram. Det skapte problemer for Miss Irak og hennes  familien. Foto: Instagram

Greige prøvde å forsvare seg ved å si at hun hele tiden forsøkte å unngå at det ble tatt bilder hvor den israelske jenta var med. Men at Miss Israel nærmest hadde hoppet bort til henne – tatt et bilde med sitt mobilkamera – og lagt det ut på sosiale medier.
Ifølge den israelske avisen Haaretz mistet en annen Miss Libanon sin tittel da det viste seg at hun hadde vært i Israel. Libanesiske borger har forbud mot å reis til den jødiske staten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.