STAVRUM: – VI HAR MASSIV LEKKASJE TIL RIGHTS, RESETT OG DOCUMENT

Sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum, skriver i en intern epost til sine medarbeidere at Nettavisen mister lesere til nye medier på høyresiden. Eposten skal ha vært en del av en intern diskusjon om dekningen av innvandring, integrering og islam.

BEKYMRET: Nettavisen opplever «lekkasje» av lesere til alternative nettaviser som Document, Resett og Rights, ifølge en intern epost fra sjefredaktør Gunnar Stavrum. Foto: Faksimike fra Nettavisen

«Vi har massiv lekkasje til tre farlige konkurrenter på høyresiden av politikken: Rights, Document og Resett (og – utrolig nok – bloggen til Pål Steigan)», skriver Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum i en intern epost.

Det var Medier24 som først omtale saken, og Gunnar Stavrum bekrefter overfor nettstedet at det er han som har skrevet eposten..

Han sier følgende til Medier24:

– Vi skal definitivt ikke gjøre som Resett, Rights og Document.no. Det er egentlig også det som står i e-posten, og som er en del av diskusjonen vi har hatt. Vi skal ikke konkurrere på deres premisser, men vi skal dekke disse områdene. Og det er viktig at denne diskusjonen pågår i de redaktørstyrte mediene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.