INTIFADAEN HAR KOMMET TIL MALMÖ

Et titalls busser fylt med antisemitter og Palestina-aktivister har kommet fra danske, norske og svenske byer. Et norsk «Gaza-skip» er ankret opp i den sørsvenske byen. Fotgjengerfelt i byen er overmalt i palestinske farger. Nesten 10.000 innvandrer og venstreaktivister går gjennom sentrumsgatene og skriker taktfast ut kravene om «Intifada now» og «Free Palestina from the River to the Sea». Israels flagg trampes på. Intifadaen har ankommet Eurovision-byen Malmö.

VEKK MED ISRAEL: Malmö-folk vil fjerne Israel fra Midt-Østen-kartet. Fra gårsdagens demo i Malmö.

Palestina dominerer fullstendig årets utgave av Eurovision Song Contest – verdens største musikk-konkurranse.Av en eller annen merkelig grunn har Sverige valgt å arrangere dette evenementet i Malmö. Storbyen ved Øresund som sliter med alle de feilslåtte innvandringsproblemene i Sverige.
Song Contest preges normalt av fred og forsoning.Svenskene har valgt slagordet «United by Music» for de tre dagene med sang og fest i Øresund-byen, som er en av de mest segregerte byene i Europa. Byen, med velkjente bydeler som Rosengård, omtales ofte som det svenske byråkrater kaller «særskilt utsatte områder». Hvor politiet og andre myndighetspersoner må stille mannsterkt om de skal våge seg inn. Her blomstrer ekstremismen i form av islamisme, antisemittisme, parallellsamfunn og gjengkriminalitet.Sverige. Sverige, og Malmö spesielt, er et av de få landene i Europa hvor vold med skytevåpen øker.

POLITIHELIKOPTRE: Svenske politihelikoptre er i luften når Eurovision-
arrangementet går i konfliktfylte Malmö.

Malmö hadde tidligere en stort gruppe jøder bosatt i byen – med egen stor synagoge. Også mange estlendere fant fred og trygghet her etter at Sovjet okkuperte deres hjemland på slutten av andre verdenskrig. Ordføreren i byen var i mange år estlenderen Ilmar Repalus, som selv ble kritisert for å ha tatt med antisemittisme fra landet han flyktet fra.
Det er omlag tusen jøder igjen i Malmö. Mange har flyttet til Stockholm eller til Israel.
I kveld skal en jødisk jente, Eden Golan, beskyttet av egne livvakter og tusentals skandinaviske politifolk, fremføre Israels bidrag. Låten «Hurrican» måtte skrives om fordi EBU mente den kunne få tv-seerne og Hamas-sympatisørene til å få assosiasjoner til en massakre på 350 jødiske ungdommer på en musikkfestival i Israel sist høst. På samme festival ble andre voldtatt av de palestinske terroristene og tatt som gisler til Hamas- tunellene i Gaza. Flere er siden seksuelt misbrukt og drept under fangenskapet.

KAN VINNE: Jødiske Eden Golan er ikke
populær hos muslimene i Malmö.

Eden Golan har de siste dagene sittet isolert og godt bevoktet på hotellrommet i Malmö. Men med bevæpnede politifolk rundt seg våget hun seg en kort tur bort til den jødiske synagogen i Malmö for å hilse på andre jøder.
Også i Norge er hatet mot Israel og jøder voksende. To av tre norske Eurovision-seere mener Israel ikke burde få delta i Malmö. Det viser en undersøkelse gjort av Norges nest største avis – propalestinske VG.
Joda, intifadaen har for lengst kommet til Malmö.
Palestina dominerer fullstendig årets Eurovision Song Contest. I en tidligere sosialdemokratisk mønsterby som i dag preges av islamister, vold, fattigdom, homohat og gjengkriminalitet. De få jødene som fortsatt holder ut i Malmö, føler seg truet. Og går ikke ut med klesplagg som kan identifisere dem som jøder. Ungdom forteller til svensk TV at de ikke våger å gå med davidstjerne-smykker utenpå genseren eller blusen.
Sverige holder pusten i disse dager Det mange frykter er hva som vil skje hvis Israel skulle gå bort å vinne hele konkurransen. Godt å vite at svenskene har innkalt ekstra politistyrker fra nabolandene Danmark og Norge. Men de er ikke trent til å slå ned en svensk-palestinsk intifada…

Tekst: Redaksjonen Foto: Facebook: Wikipedia Commons.

PALESTINSKE FARGER: Et fotgjengerfelt i Malmö har fått palestinske farger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.