CAROLA KRITISK MOT EUROVISION

BREDSIDE:Carola Häggkvist mislikte sterkt at publikummet buet da
Eden Golan opptrådte i Malmö. Foto. Eurovision

Det svenske slagerikonet Carola Häggkvist mislikte sterk at Eurovision-publikumet i Malmö buet da Israels Eden Golan sang landets bidrag lørdagskvelden. I en Instagran-post kaller Häggkvist Eurovision for «et interessant termometer på verdens PK-fest».

– Midt i all musikk som er ment å forene, står likevel publikum og lager politisk hetsstemning midt i en livesending mot en 20 år gammel sanger der landet har innfridd alle EBUs krav for å kunne delta, skriver Carola og spør:

– Hvor vanskelig skal det være å skille på hets og fakta? Og hvor tok «United by Music» veien?
Carola, som har vunnet Eurovision internasjonale finale to ganger, opptrådte under finalen i Malmö sammen med de to tidligere vinnere Charlotte Perelli og Concha Wurst i en ABBA-hyldest.

SKAMMELIG: Carola mente det var skammelig at folk buet da Eden Golan opptrådte.

Carola, som er aktiv i den svenske kirken, likte heller ikke at Irlands Babie Thung opptrådte med et nummer som mange beskrev som okkult.
– Et satanisk ritual på scenen foran et milliardpublikum og mennesker som ikke har valgt å få en horde demoner mot seg. Hva skjer? Eller er det bare jeg og noen andre som reagerte? undrer Carola, som legger til:
– Som om jeg skulle stå og synge at Jesus er oppstått og at blodet renser oss fra all synd i repeat! I tungetale. Hadde jeg fått lov til det? Trolig ikke. Er det noe vi bør ta vare på nå, så er det å holde våre hjerter varme og rene, tror jeg. Hva tror du?
I kommentarfeltet til innlegget får Carola både støtte og kritikk.

Tekst: Redaksjonen

Leave a Reply

Your email address will not be published.