DØDE GISLER FUNNET I GAZA

Israelsk soldater har funnet de døde kroppene etter tre ungdommer som ble kidnappet av Hamas-terrorister under musikkkfestivalen Supernova nær Re´im 7.oktober. De tre, Itzhak Gelerenter, Amit Buskila og Shani Louk, ble drept under festivalen og siden fraktet til Gaza. Hamas er kjent for å bruke døde israelere som forhandlingsobjekt når de vil ha løslatt fengslede palestinske terrorister.

DREPT: Itzhak Gelerenter, Amit Buskila og Shani Louk, ble drept under musikkfestivalen Supernova og siden fraktet til Gaza.


Spesialstyrker fra det israelske forsvaret, IDF, og og den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet, fant de tre døde kroppene under en aksjon i Gaza. De er nå bragt hjem til Israel for å begraves
Israels statsminister Benjamin Netanyahu sa han var «hjerteknust» over nyheten og lovet å hente de gjenværende gislene til Israel– både de levende og døde.
I en lignende uttalelse sa Israels president Isaac Herzog at israelerne håper på en rask tilbakekomsten av alle de andre gislene».
Minst 364 personer som deltok på festivalen, ble drept. Mange ble tatt som gisler.
Louk skal ha bitt drept 7.oktober, og liket hennes skal deretter ha blitt ført tilbake til Gazastripen, ifølge israelske myndigheter.
Hamas angrep en rekke kibbutzer og drepte over 1100 personer under terrorangrepet. De tok over 250 personer som gisler og fraktet dem til Gaza.

TYSK-ISRAELSK: Tysk-israelske Shani Louk er nå funnet drept i Gaza sammen med to andre unge jøder. Foto. Shani Look hadde også tysk statsborgerskap ved siden av det israelske. Foto: Privat

MEST LES

Leave a Reply

Your email address will not be published.