Afgansk flyktning angrep tyske anti-islamister med kniv

En afghansk flyktning angrep tyske anti-islamister med kniv fredag formiddag i Mannheim sør i Tyskland. Seks demonstranter og en politimann ble såret. Politimannen er kritisk skadd. Knivdesperadoen ble til slutt skutt av polititet.

Angrepet ble direktesendt på YouTube. Den anti-islamistiske aktivisten Michael Stüerzenberger talte på et lovlig arrangement av Citizens’ Movement Pax Europa (BPE) – en gruppe som tar til orde mot islamiseringen av Europa.
En afghansk flyktning kledd i en mørk hettejakke og treningsdress trakk plutselig kniv og angrep Stüerzenberger.  Stüerzenberger ble lagt i bakken og gjerningsmannen begynte å svinge et stort knivblad mot ham. Bevæpnet politifolk trakk våpen og prøvde å stoppe desperadoen som knivstakk en politimann som forsøkte å hjelpe Stüerzenberger. Da fem-seks menn lå blødende på bakken, ble desperadoen skutt. Han døde senere.
Michael Stüzenberger (59) var en kjent journalist i Tyskland som tidligere har jobbet for TV-stasjoner som RTL og Sat1.
Etter at hans gode venn Ralp Burkei døde i de islamistiske terrorangrepene i Mumbai i 2008, har Stürzenberg viet sitt liv til bekjempe det han kaller «islamiseringen av Europa».
Han anklaget stadig vekk tyske politikere for å ikke å se faren ved innvandringen fra islamske land. Han sammenlignet ofte Koranen med Adolf Hitlers «Mein Kamp».

SISTE: Politimannen som ble kritisk skadet ved å kaste seg mot islamisten i Mannheim, døde senere på sykehuset.

Tekst: REDAKSJONEN Foto: BPE

Leave a Reply

Your email address will not be published.