En av Putins atomsikrede bunkere herjet av brannEn av av Putins mange gjemmesteder brant delvis ned ved en mystisk brann denne uken. Et slottslignende samling av hus med tilhørende atomsikrede bunkere i det sibirske fjellregionen Altai, er delvis brent ned.

SLOTT: Slottet ligger isolert til i Sibir-regionen Altai. Foto: East2West


Putin har tidligere benyttet stedet ved statsbesøk, blant annet var den avdøde italienske statsministeren Silvio Berlusconi der en gang. Russlands diktator har flere gjemmesteder med tilhørende bunkere hvor han kan søke ly seg sammen med sine nærmeste ved en eventuell konflikt hvor Russland har brukt atomvåpen.
Både Vladimir Putin og og hans forgjenger Dmitrij Medvedev snakker gjerne om det store arsenalet av atomvåpen Russland disponerer og som de ikke vil nøle med å bruke i en kritisk situasjon.
Slottet i Altai ligger i et område hvor kritiske russiske journalister er blitt stoppet når de har forsøkt å nærme seg slottet.
Det har også vært spekulert i at Putin, sammen med sine venner, bruker stedet for rituelle «blodbad» hvor blod fra en spesielle lokal hjortetype benyttes. Det skal visstnok styrke deres manndom.

Tekst: REDAKSJONEN
STORE SKADER: Slottet med tilliggende atomsikret bunkers fikk store skader. Foto:East2West

Leave a Reply

Your email address will not be published.