TAFSING OG SEXPRAT I 15 ÅR

Etter en rekke klager over en periode på 15 år er en kjøreskolelærer i 50-årene på Sunnmøre dømt for uønsket seksuell handling. En rekke kvinnelige elever hadde ubehaglige opplevelser i løpet av de 15 årene mannen har vært kjørelærer. Men kjørelæreren har hele tiden fått lov til å holde på. Mannen er nå dømt til 20 dagers fengsel og får heller ikke godkjent vandel sammen med politiattest som er kravet for å kunne jobbe som trafikklærer. Det viser en fersk dom fra Høyesterett.

SLUTT: En kjørelærer på Sunnmøre må finne andre oppgaver etter at han er blitt dømt for tafsing og plagsomt sexprat overfor sine kvinnelige elever. Foto: Wikipedia Commons

Dommen er nå rettskraftig og mannen må gi opp sin virksomhet som kjørelærer. Flere unge jenter har fortalt om tafsing og sexprat mens de var elev hos kjøreskolelæreren.
Ved en anledning skal han ha tatt tak rundt hofta til en kvinnelig elev og strøket eller gnidd skrittet mot hennes rumpe. Det er han nå dømt for.
Mannen nektet for å ha gjort noen galt og skylder på ryktespredning lokalt. Mannen ble ikke trodd og aktoratet førte flere tidligere og nåværende elever som kunne fortelle om mye sexprat og unaturlig berøring.
Høyesterett skriver at den mest alvorlige handlingen skjedde ved berøring utenpå buksen, men at det like fullt var invaderende og en krenkelse av elevens intimsone og seksuelle integritet. Videre heter det at som elev var hun underlagt hans myndighet og aldersforskjellen mellom de to var stor.

Tekst: REDAKSJONEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.